Eindtoernooi vrijdag avond

26-05-2013 23:28

Als afsluiting voor de vrijdag avond was er een mix-toernooitje georganiseerd. Omdat de jeugd ook op de vrijdag avond training hadden en het voor hun ook een afsluiting was, mochten zij ook meedoen. Er was bedacht dat de jeugd dan een koppel vormde met een senior.

Er waren te weinig meisjes, dus er was ook mannen dubbel poule. Verder zat iedereen in een mix poule van 4 of 5, dus kon iedereen sowieso 3 of 4 wedstrijden spelen. De winnaars natuurlijk meer. De winnaars van de poules moesten tegen elkaar. Er waren 4 poules, dus 4 winnaars, dus 2 wedstrijden.

De halve finales waren erg spannend! Het was Kevin en ik tegen Sander en Erik. Na spannende rally’s etc. wonnen Kevin en ik net aan. De andere halve finale was ook erg spannend. Marlène en Nick tegen Sanne en Michael Vellekoop.

Na wat ‘bam’ geroep van de zijkant en een leuke, spannende wedstrijd, waren de winnaars bekend: Sanne en Michael.

Toen kwam de finale!!! Kevin en ik tegen Sanne en Michael. Het was een erg leuke wedstrijd en volgens mij ook zelfs nog een 3-setter! na een hele spannende wedstrijd die vol aandacht werd bekeken en die nog rond 12 uur ’s avonds werd gespeeld waren de winnaars… Kevin en ik!

Ik had echt nooit gedacht dat ik met Kevin zou winnen. De hele avond was heel gezellig en ik heb in die ene avond veel geleerd.

 

Carly van Marrewijk