Mooi Resultaat broertjes Albers

05-03-2013 20:01

Regio Juniorenkampioenschappen Zuid-West

In het weekend van 9 en 10 februari werden de Regio Juniorenkampioenschappen Zuid-West gespeeld in sporthal ’t Zandje in Den Haag. BC DKC had wederom de organisatie in handen van dit toernooi. In totaal 114 spelers hebben 268 wedstrijden verdeeld over twee dagen gespeeld. Er waren zes leeftijdscategorieën beginnend bij onder 9 tot en met onder 19, deze speelde allen met veren shuttles.
Hoog niveau
Het was wellicht niet het grootste regiokampioenschap van het land, het niveau van de spelers was wel erg hoog. Veel spelers van de nationale selectie, badminton academy en badminton school waren aanwezig. Zo konden de toeschouwers genieten van het spel van een aantal nationale jeugdtoppers.
Verassingen
De ongeplaatste Arjen Albers, in de categorie onder 13, wist ook van twee geplaatste spelers te winnen maar moest zijn meerdere erkennen in de finale tegen de eerste geplaatste Jelle Vet.  (21-10 / 21-10)
Arjen heeft samen met zijn broer Erik meegedaan aan dit toernooi. Erik is niet tot de finale gekomen, maar heeft ook een prima toernooi gespeeld.

Erik en Arjen Albers, van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Jullie hebben Quintus Badminton fantastisch vertegenwoordigd!
Het bestuur