Week 50

10-12-2012 01:49

Albert Heijn Sponsoractie

Tien weken lang hebben wij sponsorpunten verzameld om zoveel mogelijk geld voor de vereniging bij elkaar te krijgen. De punten werden tot en met zondag 25 november 2012 uitgegeven in de filialen van Albert Heijn Koornneef en uiterlijk 27 november 2012 konden wij als vereniging de allerlaatste punten inleveren, waarna de telling opgemaakt kon worden.
Dit jaar was er helaas geen slotavond, maar werd de eindstand bekend gemaakt op maandag
3 december 2012 op de WOS. Helaas zijn wij niet in de prijzen gevallen qua originaliteit of het raden van het eindbedrag, maar desondanks hebben wij toch een mooi aantal punten behaald. Totaal zijn wij uitgekomen op 5.206 punten wat staat voor een bedrag van € 520,60! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee!!!
De zaterdag in oktober dat wij hebben gestaan bij de Albert Heijn in Honselersdijk heeft ons een hoop aantal punten opgeleverd. Tevens hebben wij via de twitteractie een bonus van 1.000 punten weten binnen te slepen! En de rest hebben jullie binnen gehaald. Dan wil ik hier nogmaals iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor deze actie. De mensen die bij de actie in Honselersdijk hebben gestaan, de mensen die hun punten bij ons hebben ingeleverd en de mensen die twitter in de gaten hebben gehouden. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage! Top!
Als laatste willen wij Albert Heijn Koornneef bedanken die deze actie mogelijk heeft gemaakt.
In deze tijden zonder subsidie kunnen wij alle inkomsten goed gebruiken en zijn dan ook zeer blij dat door middel van deze actie de clubkas gespekt wordt!
In totaal heeft Albert Heijn een bedrag van € 75.057,-- uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen.
Wij hopen uiteraard dat de actie volgend weer terug zal keren.

Groetjes

Sabrina